Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Basketbalring

Met een basketbalring kunt u basketballen zonder dat u een basketbalpaal nodig heeft. U kunt de basketbalring eenvoudig bevestigen aan een muur voor stevige bevestiging. Bevestigingsmateriaal wordt bijna altijd meegeleverd. Bekijk snel het hele assortiment en kies de basketbalring die het beste past bij uw wensen.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pegasi Basketbalring 38 cm
  Pegasi Basketbalring 38 cm
  Art.nr. (SKU): PEG-BBR-38
  € 19,95
 2. Pegasi basketbalring 45cm
  Pegasi basketbalring 45cm
  Art.nr. (SKU): PEG-BBR-45
  € 24,95
 3. Pegasi basketbalring met veren 45cm
  Pegasi basketbalring met veren 45cm
  Art.nr. (SKU): PEG-BBR-45V
  € 32,95
 4. Pegasi verende basketbalring 45cm Pro
  Pegasi verende basketbalring 45cm Pro
  Art.nr. (SKU): PEG-BBR-45PRO
  € 49,00
 5. Pegasi Basketball return system
  Pegasi Basketball return system
  Art.nr. (SKU): PEG-BB-RETURNSYSTEM
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 69,95 Speciale prijs € 59,95

Groot assortiment basketbalringen en meer

Speelplezier-online.nl biedt zeer compleet en uitgebreid basketbalassortiment zoals basketbalringen, basketbalborden en basketbalpalen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een exceptioneel aanbod aan basketballen. Wij hebben het grootste assortiment dat voor ieder budget een passende oplossing biedt. De ringen worden veel verkocht aan particulieren maar ook aan professionele gebruikers. Alle basketbalringen van Speelplezier-online.nl hebben een sterke prijs- kwaliteitsverhouding.

Scoren met een basketbalring

Een basketbalring is een mooi alternatief voor een basketbalpaal of een compleet basketbalbord. Ook als u al een basketbalbord heeft kunt u daar een losse ring aan bevestigen. Mocht de bestaande basketbalring kapot zijn, kunt u deze ook vervangen door een nieuwe basketbalring. Bij Speelplezier-online.nl bieden wij u een breed assortiment basketbalringen voor zowel particulier als professioneel gebruik. Enkele verschillen in de basketbalringen die wij bieden zijn bevestigingswijze, een meeverende ring en het materiaal van het basketbalnet zelf. Als alternatief voor een basketbalring bieden wij ook complete basketbalpalen en basketbalborden.

Een basketbalring bevestigen

De meeste basketbalringen zijn direct te bevestigen aan de muur. Daarnaast kan een basketbalring ook prima aan een nieuw of bestaand basketbalbord bevestigd worden. Hierbij dient u wel op te letten of de basketbalring gebruikt wordt voor particulier gebruik of professioneel gebruik. De bevestiging van professionele basketbalringen is vaak anders. Voor het basketbal spelen in een zaal zijn de ringen met een nylon basketbalnet het beste, voor modellen die buiten komen te staan geldt dat de netjes weerbestendig zijn. De officiële hoogte waarop een basketbalring bevestigd moet worden is 3,05 meter. Dit is vaak ook de hoogte van een goede basketbalpaal.

Basketbalring kopen

Op zoek naar een voordelige basketbalring, basketbalpaal of basketbalnet? Zoek niet verder. Speelplezier-online.nl heeft een ruim aanbod basketbalringen van verschillende topmerken voor je geselecteerd. Dus bestel snel op Speelplezier-online.nl!

Speelplezier-online.nl biedt een breed assortiment basketbalproducten; van ringen, basketbalpalen en losse basketballen.Wij leveren niet alleen aan particulieren maar ook aan de zakelijke gebruiker zoals basketbalverenigingen, scholen en gemeenten. Voor welk doeleinde u uw basketbalring ook gaat gebruiken, Speelplezier-online.nl helpt u met uw basketbalvraag.

Dankzij een basketbalring kunt u basketballen zonder dat u een basketbalpaal nodig heeft. De basketbalring bevestigt u eenvoudig aan een muur of basketbalbord. Bij speelplezier-online.nl hebben wij een groot assortiment basketbalringen. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing.