Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Pegasi tafeltennistafel online kopen?

Pegasi tafeltennistafelPegasi tafeltennistafel kopen?

Iedereen heeft op zijn tijd ontspanning en afleiding nodig. Een leuke manier van ontspannen is tafeltennis. Tafeltennis is een spel dat met meerdere mensen gespeeld kan worden. Om tafeltennis te kunnen spelen zijn pingpongballetjes, batjes en een tafeltennistafel nodig. Ja, ik wil direct een tafeltennistafel bestellen

In overleg met u snel bezorgd, opgebouwd leveren is mogelijk!

Pegasi tafeltennistafelWaarom een Pegasi tafeltennistafel?

Met een Pegasi tafeltennistafel kun je heerlijk tafeltennis spelen in school- en bedrijfskantines, sportverenigingen, en instellingen. De tafeltennistafels beschikken tevens over het ITTF keurmerk waardoor ze ook ingezetten mogen worden voor officiële tafteltenniswedstrijden.

Lees meer

Pegasi Tafeltennistafel Welke tafeltennistafel is het beste?

Er zijn meerdere tafeltennistafels op de markt, maar als het gaat om kwaliteit en veiligheid behoren Pegasi tafeltennistafels tot de betere. Deze tafels zijn gemaakt van duurzaam materiaal waardoor u verzekerd bent van hoge kwaliteit. Voor zowel indoor- als outdoor gebruik en voor professioneel of hobbymatig gebruik, zijn er verschillende Pegasi tafeltennistafels verkrijgbaar.

Tafeltennisverenigingen, bedrijven, scholen en instellingen willen over het algemeen wedstrijd kwaliteit en duurzaamheid. De Pegasi 1200 indoor is dan de beste keuze. Ja, ik wil nu een wesdtrijd tafeltennistafel kopen

Recreatief of professioneel

Voor hobbymatig gebruik hoeft een tafeltennistafel niet aan de hoogste normen te voldoen. De prijs van de tafel is hierdoor aantrekkelijker, zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit. De verschillen zitten meer in het gebruikscomfort en de speeleigenschappen.

Professionele tafeltennistafels zijn bedoeld voor intensief gebruik op school- en bedrijfskantines, sportverenigingen en instellingen. Deze tafels zijn ook verkrijgbaar met International Table Tennis Federation (ITTF) keurmerk. Tafeltennistafels met dit keurmerk voldoen aan de gestelde kwaliteits- normen en mogen ingezet worden voor officiële tafeltenniswedstrijden.

Indoor of outdoor?

Pegasi tafeltennistafels zijn verkrijgbaar voor zowel indoor als outdoor gebruik. Indoor tafels zijn bedoeld om binnen te gebruiken. De gebruikte materialen van indoor Pegasi tafeltennistafels zijn minder goed bestand tegen vocht en slechte weersomstandigheden, als het buiten mooi weer is kunnen de tafels bij uitzondering wel buiten gebruikt worden.

Wanneer er buiten getafeltennist gaat worden zijn Pegasi outdoor tafeltennistafels uitermate geschikt. Outdoor tafels zijn gemaakt van vochtwerende materialen, daarnaast zijn de tafels beschermd tegen Uv-straling door middel van een speciale coating. Outdoor tafels zijn verkrijgbaar in permanente- en in verplaatsbare varianten. U kunt ervoor kiezen om uw Pegasi tafeltennistafel volledig gemonteerd te laten bezorgen.Ja, ik wil nu een Pegasi outdoor tafeltennistafel bestellen

Pegasi Tafeltennistafel Accessoires en onderdelen kopen?

Wanneer u van plan bent een tafeltennistafel te kopen, kan het voorkomen dat er ook extra onderdelen of accessoires benodigd zijn. Accessoires voor de tafeltennistafels zijn verkrijgbaar op onze website. Mochten er extra onderdelen nodig zijn, zoals bijvoorbeeld een extra netje, mail ons dan het type van de tafeltennistafel en wij zullen u vrijblijvend het gewenste onderdeel aanbieden.Klik hier om direct accessoires en onderdelen te selecteren

Pegasi Tafeltennistafel

Pegasi Tafeltennistafel 

 

Voordelen van een Pegasi tafeltennistafel:

  • Hoge kwaliteit
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Veiligheid is belangrijk
  • Aantrekkelijke prijzen