Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Pegasi outdoor tafeltennistafel

 

Bij Speelplezier-online B.V. koopt u outdoor tafeltennistafels van de merken Pegasi en Kettler. Voor welk doeleinde u uw tafeltennistafel ook gaat gebruiken, deze toonaangevende merken leveren uitstekende kwaliteit outdoor tafeltennistafels.

 

Pegasi outdoor tafeltennistafels worden veel verkocht en hebben een sterke prijs- kwaliteitsverhouding. Pegasi biedt innovatieve tafeltennistafels van de hoogste kwaliteit. Zo biedt Pegasi een brede lijn indoor tafeltennistafels en outdoor tafeltennistafels

Pegasi outdoor tafeltennistafel kopen

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment outdoor tafeltennistafels waaruit u kunt kiezen tussen tafels voor recreatief, sportief of professioneel gebruik. We leveren zelfs outdoor tafeltennistafels die beschikken over de ITTF (International Table Tennis Federation) geldende normen waardoor deze voor officiële wedstrijden ingezet mogen worden. Daarnaast zijn de Pegasi tafels, door het speciaal ontwikkelde in- en uitklap systeem makkelijk en veilig met één hand in te klappen.

Waarom een outdoor tafeltennistafel van Pegasi?

Door het vochtwerende materiaal en de speciale harslaag zijn de outdoor tafeltennistafels van Pegasi goed beschermd tegen vocht en uv-straling. Dit maakt dat deze outdoor tafels uitermate geschikt zijn om buiten neer te zetten. Op onze website vindt u ook speciale beschermhoezen die voorkomen dat de tafeltennistafel nat wordt waardoor u na een regenbui direct weer kunt beginnen met spelen. Ons assortiment outdoortafels van Pegasi loopt uiteen van tafels met een vast metalen onderstel tot betonnen tafeltennistafels. Daarnaast zijn de tafels zo gemaakt dat ze zorgen voor optimaal gebruikersgemak. De grote wielen zorgen er bijvoorbeeld voor dat de tafel eenvoudig verrijdbaar is over gras, grind of klinkers. Tevens kunnen de tafels - die bijvoorbeeld permanent buiten staan - op de grond worden vastgezet zodat ze onmogelijk meegenomen kunnen worden.

Verschil tussen indoor en outdoor tafeltennistafels van Pegasi?

Outdoor tennistafels zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Naast dat ze voorzien zijn van een coatinglaag die ervoor zorgt dat het zonlicht niet weerkaatst, zijn de materialen van een outdoor tennistafel goed bestand tegen vocht. Dit in tegenstelling tot indoor tafeltennistafels. Waar outdoor tafels uitermate geschikt zijn voor campings of speelplaatsen, zijn indoor tafels ideaal voor instellingen en sportzalen. Welke tafel u ook kiest. Pegasi beschikt over een ruime collectie van alleen de beste kwaliteit.