Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Korfbalpaal

Korfbalpaal

Trampoline beschermranden hebben wij in diverse merken. Bij Speelplezier-online.nl worden deze bovendien snel geleverd! Wij onderscheiden ons op de laagste prijs, een optimale klantenservice en het grootste assortiment. Kijk en oordeel zelf!

Alle korfbalpalen onder elkaar

 

Wij proberen een zo compleet mogelijk korfbalassortiment te leveren. Ons assortiment bestaat daarom naast korfbalpalen, ook uit korfbalmanden en korfbalvoeten.

Korfbalpaal bestellen

Als totaalaanbieder van speelgoed en sportartikelen mag de sport korfbal niet ontbreken in ons assortiment. Een korfbalpaal bestellen kan dan ook bij ons. Voor elk budget hebben wij een passende korfbalpaal. Doorgaans zijn deze palen van aluminium gemaakt en hebben deze een diameter van 76 millimeter. Een korfbalpaal kopen voor 12.00 zorgt voor levering na slechts in dag.

Korfbalaccessoires

Naast korfbalpalen bestaat ons assortiment uit diverse korfbal accessoires. Zo kunt u bij ons terecht voor korfbalmanden voor indoor en outdoor gebruik. Ook voor een korfbalvoet en een verlengstuk voor een korfbalpaal bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gebruiksvriendelijke webshop is elk uur van de dag bereikbaar voor u.

Korfbalmanden

Nederland is een van de beste landen ter wereld op het gebied van korfbal. Korfbalmanden mogen daarom niet ontbreken in ons brede assortiment. Onze webshop bevat korfbalmanden die speciaal zijn ontwikkeld voor competitiewedstrijden. Deze producten zijn dan ook KNKV en IKF goedgekeurd. Korfbalmanden die voor 12.00 zijn besteld, worden een dag later al geleverd!.

Officiele korfbalartikelen

Als Speelplezier-online voorzien wij graag in de behoefte aan officiële kortbalartikelen. Zo kunt u in onze veilige webshop terecht voor korfbalpalen, korfbalmanden en korfbalvoeten. Al deze producten zijn goedgekeurd door KNKV en IKF.