Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Pool triangle

Wilt u graag een gezellig potje pool spelen? Dan kan een pool triangle zeker niet ontbreken. Een pool triangle, ook wel bekend als een ruitvormige rack, wordt gebruikt bij het opzetten van de poolballen aan het begin van het spel. Het heeft een belangrijke rol bij het creëren van een eerlijke startpositie voor elke speler.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pegasi Pool Triangel 48mm Plastic
  Pegasi Pool Triangel 48mm Plastic
  Art.nr. (SKU): PEG-PT-TRIANGEL-PL-48
  € 4,99
 2. Pegasi Houten Triangel 57.2mm
  Pegasi Houten Triangel 57.2mm
  Art.nr. (SKU): PEG-PT-TRIANGEL-WOOD-57.2
  € 9,95
 3. Pegasi Pool Triangel 57.2mm Plastic
  Pegasi Pool Triangel 57.2mm Plastic
  Art.nr. (SKU): PEG-PT-TRIANGEL-PL-57.2
  € 5,49
 4. Pegasi Pool Triangel ABS-Pro 57.2mm zwart
  Pegasi Pool Triangel ABS-Pro 57.2mm zwart
  Art.nr. (SKU): PEG-PT-TRIANGEL-ABS-57.2
  € 8,99

Door de ballen strak tegen elkaar te plaatsen in de triangle, wordt willekeurige verspreiding voorkomen en wordt de kans op een gelijke kans op een succesvolle breakshot vergroot. Hierdoor wordt het spel eerlijker, omdat elke speler dezelfde mogelijkheid heeft om een goede openingsschot te maken en zo het spel te beginnen met gelijke kansen. De pool triangle is een onmisbaar hulpmiddel voor een eerlijke en competente start van elke poolwedstrijd.

In onze webshop hebben we verschillende pool triangles in het assortiment, bijvoorbeeld triangles van plastic die tegen een stootje kunnen en makkelijk te gebruiken zijn. Het voordeel van een plastic exemplaar is dat er een handig randje aan zit waarmee hij gemakkelijk er af te halen is. Ook hebben we een optie van hout. Deze is extra sterk en ziet er ook nog eens mooi uit! Op Speelplezier-online.nl bieden we pool triangles aan van ons eigen merk Pegasi. Het belangrijkste vinden wij goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Al onze producten gaan lang mee en bovendien zit er garantie op.

Poolballen neerleggen

Een triangle zorgt ervoor dat uw poolballen in een perfecte positie komen te liggen zodat u elk potje zorgeloos kunt beginnen. U legt uw ballen in de triangle op de pooltafel en haalt deze ervan af, nadat de ballen in de juiste positie liggen. Een triangle is eenvoudig te gebruiken en superhandig als u veel potjes pool achter elkaar wilt spelen. In principe werkt elke pool triangle hetzelfde, maar u kunt natuurlijk voorkeur hebben voor kleur of materiaal. Bij sommige pooltafels zit een haakje waar u uw pool triangle aan kunt hangen zodat deze gedurende het spel niet in de weg zit. Als u klaar bent met spelen kunt u hem zo weer gebruiken om alle ballen keurig erin te leggen. Alle poolballen behalve de witte legt u erin , dit zijn er in totaal 15. De witte bal is de bal die geslagen moet worden dus die ligt los van het groepje gekleurde ballen. Ook de zwarte bal gaat in het driehoek, deze legt u in het midden. Zodra u dit heeft gedaan kan uw potje pool beginnen.

Poolballen driehoek

In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende driehoeken voor poolballen. Deze zijn onmisbaar als u van poolen houdt. Op onze website staat bij ieder poolballen driehoek aangegeven welke afmetingen de driehoeken hebben en voor welke poolballen ze geschikt zijn. Dit zorgt ervoor dat u de juiste poolballen driehoek kunt aanschaffen. Bovendien kunt u zien van welk materiaal het product gemaakt is zodat uw product aan al uw wensen voldoet. Bent u benieuwd welke pool triangle wij aanbieden? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Wij bieden allerlei accessoires voor uw pooltafel aan zodat uw potje onvergetelijk wordt. Makkelijk en snel bestelt u online al uw pool benodigdheden. Binnen 1 tot 2 dagen wordt uw bestelling geleverd en kunt u uren speelplezier beleven met uw nieuwe aankopen.