Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Topshot speeltafels

Topshot speeltafels

Topshot is een onderdeel van Etan en is al jaren een bekend merk. Daarom vindt u bij speelplezier-online.nl een groot assortiment Topshot speeltafels. Topshot speeltafels zijn gemaakt van de beste materialen waardoor u jarenlang speelplezier heeft. Daarnaast hebben ze allemaal een erg mooi design.

Alle Topshot speeltafels onder elkaar

 

Speelplezier. Dat staat bij alle Topshot producten voorop. Ons assortiment bestaat daarom voetbaltafels, ook uit pooltafels en basketbalpalen. Speeltafel die voor 12.00 besteld zijn, ontvangt u een dag later al in huis.

Topshot speeltafel bestellen

U kunt verschillende Topshot speeltafels bestellen. Bij speelplezier-online.nl vindt u Topshot voetbaltafels, airhockeytafels en pooltafels. Een Topshot speeltafel is uitermate geschikt voor thuisgebruik of voor bijvoorbeeld in de kantine. Daarom levert speelplezier-online.nl uw speeltafel gewoon thuis of bij uw bedrijf af. Als u voor 12:00 uur besteld, heeft u de speeltafel de volgende dag al in huis!

Topshot voetbaltafel

Wie wint er dit keer met tafelvoetballen? Met Topshot voetbaltafels kunt u tegen uw vrienden en familie spelen in uw eigen huis. Bij speelplezier-online.nl heeft u keuze uit diverse soorten voetbaltafels voor de beste prijs! Alle voetbaltafels worden geleverd met twee voetballetjes.

Topshot airhockeytafels

Kunt u de verleiding om te spelen ook niet weerstaan als u een airhockeytafel tegenkomt? Nu kunt u uw eigen airhockeytafel in huis halen en spelen wanneer u wilt! Wij hebben bij speelplezier-online.nl voor ieder budget een passende oplossing. De Topshot airhockeytafels hebben een erg goede prijskwaliteitverhouding waar u jarenlang plezier van heeft. Alle Topshot airhockeytafels worden standaard geleverd met twee sliders en twee airhockeypucks.

Topshot pooltafels

Poolen is een erg leuk spel om met vrienden, familie of in de personeelruimte te spelen. Daarom levert speelplezier-online.nl uw Topshot pooltafel gewoon thuis maar ook aan bedrijven of instellingen. Wij hebben diverse Topshot pooltafels in het assortiment waardoor er voor ieder budget wat wils is. De Topshot pooltafels worden standaard geleverd met twee keus, twee krijtjes, één set ballen, één borstel, en één plastic triangel. Tevens worden alle Topshot pooltafels gratis thuisbezorgd!

Waarom een Topshot speeltafel?

Er zijn diverse redenen waarom u voor een Topshot speeltafel moet kiezen. Topshot speeltafels zijn van uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd. Daarnaast hebben alle tafels een prachtig design. Topshot staat voor jarenlang speelplezier!