Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Betonnen Tafeltennistafel Groen Rond

€ 2.722,50
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?
Fabrieksgarantie
Snel geleverd
Gratis bezorging vanaf €99,-
Sinds 2009 erkend vakspecialist
Indicatie verzendkosten: Gratis verzending
SKU
PP.R.GR
Onze ronde Beton tafeltennistafel. Deze tafeltennistafel van beton wordt sinds 2004 geproduceerd. De tafeltennistafel buiten beton is niet meer weg te denken bij scholen en instanties. De tafeltennistafel outdoor beton is hufterproof. Met een betonnen tafeltennistafel heeft u een echte blikvanger voor uw school, camping of verenging.

De extra grote ronde pingpongtafel is een prachtige speeltafel, u kunt zelfs met 8 spelers pingpongen. Er is dan ook altijd wel iets te beleven rond deze tafel.

Het ronde tafelblad met een diameter van 260 cm heeft een enkel wit netje met een witte middellijn, waardoor vier speelvlakken ontstaan. De tafel is uit een stuk vervaardigd en voorzien van zowel onder- als bovenwapening. Het blad is gelakt met een groene twee componenten lak.

Wij hebben ook een beton tafeltennistafel met rechte hoeken.

Deze beton tafeltennistafel worden geleverd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wij bezorgen de betonnen tafeltennistafels met eigen vrachtwagens naar onze klanten.

Al onze betonnen tafeltennistafels zijn uit voorraad leverbaar. Onze eigen transportdienst doet dagelijks een regio aan, waardoor de beton tafeltennistafel altijd binnen 4 werkweken wordt geleverd. Wij berichten u telefonisch één of twee werkdagen van te voren. Stel dat de levering van de betonnen tafeltennistafel op dat moment voor u niet uitkomt of te vroeg is, schuiven wij de bezorging automatisch door naar de volgende rit in uw regio. Ook dan wordt u weer gewoon 1 of 2 dagen vooraf gebeld.

Bezorging en plaatsing binnen Nederland en Vlaanderen met uitzondering van de Waddeneilanden is in de prijs inbegrepen. Plaatsing gebeurt middels de laad-loskraan op de vrachtwagen met een reikwijdte van maximaal 5 meter. Daarna kan de betontafeltennistafel met een palletwagen verder worden gerold, mits de route toegankelijk is (vlak, verhard en zonder hindernissen). Het is wenselijk om bij de levering 1 persoon aanwezig te laten zijn, om de juiste plek aan te geven. Wanneer de tafeltennistafel van beton doorgerold moet worden naar de juiste plek, dan moet er minimaal 1 persoon aanwezig zijn om een zetje mee te geven.

Levering en plaatsing franco in Nederland en Vlaanderen (België). Voor leveringen op de Waddeneilanden komen de bootkosten voor uw rekening. Voor leveringen in andere regio's dient u eerst contact met ons op te nemen.
Uw bestelling wordt gegarandeerd binnen 4 werkweken aangeboden voor levering.
Wanneer het niet mogelijk is het product op de gewenste plaats te krijgen, wordt deze zo dicht mogelijk bij die plaats gelost. Verdere plaatsing en daarbij komende kosten zijn voor uw rekening. Wanneer u op dit moment de bestelling besluit te annuleren worden de kosten in rekening gebracht.


Beton tafeltennistafel - tafeltennistafel buiten beton - tafeltennistafel outdoor beton - tafeltennistafel van beton
Betonnen Tafeltennistafel Groen Rond
Betonnen Tafeltennistafel Groen Rond
€ 2.722,50

Product Specificaties

SKU
PP.R.GR
Kleur
Groen
Garantie
1 jaar
Geschikt voor
Openbare gelegenheden
Materiaal speelblad
Beton 85 mm
Materiaal frame
Beton
Verrijdbaar
Nee
Inklapbaar
Nee
Gewicht
1800 kg
Merk
HeBlad