Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Buffalo speeltafels

Buffalo speeltafels

Buffalo speeltafels staan voor kwaliteit sinds 1923. Dit merk biedt onder andere voetbaltafels, pooltafels en airhockeytafels aan. Uiteraard ontbreken Buffalo speeltafels niet in ons assortiment. Speeltafels van Buffalo die voor 12.00 zijn besteld, ontvangt u een dag later in huis.

 

Alle Buffalo speeltafels onder elkaar

 

Buffalo speeltafels staan bekend om hun degelijke kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een voetbaltafel of een airhockeytafel u bent met Buffalo aan het juiste adres. En Speelplezier-online.nl biedt u het complete assortiment speeltafels van dit bekende merk.

Buffalo speeltafel bestellen

Zoekt u een speeltafel van hoogwaardige kwaliteit? Een Buffalo speeltafel bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Buffalo bestaat sinds 1923 en staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment bevat onder andere airhockeytafels, pooltafels en voetbaltafels van dit merk.

Buffalo voetbaltafels

Buffalo voetbaltafels behoren tot de beste in het segment. Voor elk budget is een passende voetbaltafel te vinden. Daarnaast beschikt Buffalo over voetbaltafels voor zowel indoor als outdoor doeleinden. Ook accessoires als balletjes, bekerhouders en scoretellers zijn verkrijgbaar van Buffalo. Uiteraard zijn Buffalo voetbaltafels en accessoires ook verkrijgbaar in onze webshop.

Buffalo airhockeytafels

Naast pooltafels, voetbaltafels en caramboletafels, bestaat ons assortiment ook uit Buffalo airhockeytafels. Voor Buffalo airhockeytafels bent u bij ons aan het juiste adres, ongeacht uw budget. Bovendien bieden wij zowel indoor als outdoor Buffalo airhockeytafels aan. Voor 12.00 besteld is morgen in huis!

Buffalo pooltafels

Buffalo pooltafels bieden wij aan in diverse varianten. Zo bestaat ons assortiment uit tafels voor thuis, buiten tafels en professionele pooltafels. Naast Buffalo pooltafels, zijn diverse accessoires van dit merk verkrijgbaar. Al deze producten zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Buffalo caramboletafels

Ons assortiment bestaat uit allerlei speeltafels. Ook voor Buffalo caramboletafels kunt u bij ons terecht. Deze speeltafels hebben verstelbare poten en worden geleverd inclusief set carambole ballen. Buffalo caramboletafels zijn voorzien van een duurzaam houten frame en een leisteen speelplateau. Meer informatie vindt u op onze webshop.